”Golden opportunity” att köpa eller rasar det vidare? Flera aktier befinner sig vid spännande stödnivåer men har samtidigt ett tungt tak att bryta sig igenom.

 

Här ser du 12 stycken grafer av aktier från Large Cap-listan. De röda linjerna visar motståndsnivåer och de gröna är stödnivåer. Detta är nivåer man bör bevaka då de ofta ger en reaktion på kursen i form av upp- eller nedgång om de passeras. Som man kan se har många aktier haft en längre negativ trend och befinner sig vid stödnivåer från tidigare bottnar, och flera av dem har tunga motstånd ovanför sig. Dock kan man även se ett flertal positiva signaler, exempelvis candles i form av en liten candlekropp med en lång svans på undersidan, vilket kallas för en Hammer och kan tyda på att optimisterna börjar komma tillbaka i matchen.

 

Teknisk analys av large cap aktier, ABB Grafer av 12 stycken Large Cap aktier, Aftica Oil Graf över Large Cap-aktien Alfa Laval Graf av aktien Assa Abloy Teknisk analys av HM Graf av ICA, teknisk analys Teknisk analys av 12 aktier i Large Cap-listan Teknisk analys av 12 stycken aktier, Volvo Teknisk analys av Astra Zeneca Graf av flera largecap aktier Graf av largecap aktier Grafer och teknisk analys av aktier