Fröken Börs

Aktieblogg med fokus på analysering av aktier och index, i huvudsak teknisk analys
Utvald bild

Youtubekanaler

Avanza
Välkommen till Avanza på YouTube. Här kommer vi att samla filmer om oss och våra event tillsammans med spännande gäster. Vi är en bank med fokus på sparande och vår idé är väldigt enkel: som kund hos oss ska du få mer pengar i egen ficka. Därför erbjuder vi dig marknadens största utbud och lägsta avgifter på både aktie-, fond- och pensionssparande. Vid sidan av låga avgifter vill vi dessutom att det ska vara både enkelt och kul att spara.

[line]

Bloomberg Business
Welcome to the official Bloomberg YouTube Page! This channel brings you the best videos from our leading news brands, including Bloomberg Business, Bloomberg TV, Bloomberg Politics and Bloomberg Pursuits. Breaking news. Exclusive interviews. Fascinating profiles. First looks at hot new products. And more…

[line]
Chat with traders

[line]

EFN Tv
EFN står för Ekonomi- och FinansNyheterna. Vi förser dig med de viktigaste nyheterna om din privatekonomi, börs- och finans, näringsliv med små och stora företag, makroekonomi och internationell ekonomi. På EFN.se hittar du snabba livesändningar, reportage, intervjuer, debatter och fördjupande journalistik som förklarar komplicerade ämnen, samband och händelser. Målet är att du ska ha nytta av EFN och få bättre kunskap om ekonomi i stort och smått. Kort sagt, EFN samlar allt om ekonomi i en enda kanal.

[line]

Vids videos

[line]

Handelsbanken

[line]

Investtech

[line]

Nordnet
Nordnets officiella YouTube-kanal. Här får du hjälp i ditt sparande, får ta del av våra evenemang och annat.

[line]

Playdirekt
Playdirekt.se är kanalen för dig som behöver den senaste information från finansmarknaden. Varje bankdag levererar playdirekt.se ett sammanfattande nyhetsprogram inför börsens öppning (cirka kl. 08:40). Genom att följa direktsändningarna kan du som investerare skaffa dig en snabb och tydlig bild av de viktigaste nyheterna och marknadens förväntningar. Programmen från playdirekt.se är kostnadsfria och tillgängliga via dator, surfplatta eller mobil.

[line]

Steve Nison

[line]

Stock market strategy

[line]

The chartist