Du behöver varken vara matematiskt lagd eller högskoleutbildad för att handla med aktier – det enda du behöver är passion.

DU är unik, så hitta DIN unika strategi!

Det är svårt att fullt ut bemästra någon annans strategi som någon tagit fram utifrån sina egna styrkor och fördelar.
Se till att istället skapa din egen strategi, som är unikt framtagen för just dig. Vi alla agerar olika på börsen och bara för att en strategi verkar bra är det inte säkert att den kommer funkar för vem som helst.
Det finns oändligt med strategier som man kan använda sig av till att ta sina beslut för att köpa eller sälja. Risken med mängden av alternativ är att man ganska enkelt kan bli förvirrad, speciellt som nybörjare! Här gäller det att ta det lugnt och inte stressa sig fram, det är väldigt lätt hänt att bli ivrig och tro att man hittat den ”perfekta” strategin och börja använda den innan man behärskar den fullt ut.
Börja smått och öka kapitalet tillsammans med din ökade kunskap, annars är det lätt hänt att man bränner sig – och det vill vi försöka undvika till max. (Visserligen kan misstag vara de bästa lärdomarna, men dom kan kosta mycket.)
Det är inget fel att studera olika strategier och försöka lära sig att behärska dom, det tror jag personligen bara är positivt.
Dels lär du dig olika alternativ och förstår enklare hur omgivningen analyserar.
Istället för att strikt hålla sig till en färdig strategi som någon annan ”uppfunnit” tycker jag att man ska försöka ta det bästa ur dom strategier som man gillar bäst, och mixa dom till sin egen.

Plocka russinen ur kakorna!

Glöm inte att se till att dina personliga styrkor får jobba i ditt sätt att analysera.