Fröken Börs

Aktieblogg med fokus på analysering av aktier och index, i huvudsak teknisk analys
Utvald bild

Beställ teknisk analys

Beställ en teknisk analys och få presenterade viktiga stöd- och motståndsnivåer samt köp- och säljsignaler

Information

Här kan du enkelt beställa en teknisk analys på en aktie som du själv väljer. Du kan välja vilken aktie som helst
som ingår i OMX Stockholm Large Cap och priset för en analys är 100 kronor. I den tekniska analysen presenteras och förklaras viktiga stöd- och motståndsnivåer samt vilka nivåer som utger köp- och säljsignaler.

Du väljer även ur vilket tidsperspektiv du vill ha analysen på, kort- medel- eller lång sikt. Kort sikt baseras utifrån ett dagsdiagram, medellångsikt baseras på veckodiagram och långsikt analys baseras på månadsdiagram.

Beställning och betalning

Du gör din beställning genom att fylla i uppgifterna i formuläret som du ser här nedanför. Efter att du klickat på Beställ nu får du välja att betala ordern med hjälp av betalfunktionen PayPal.

Det finns även möjlighet att betala med hjälp av mobiltjänsten Swish eller banköverföring. Om du väljer att betala på annat sätt än PayPal så var vänlig att uppge det i meddelandefältet i formuläret så skickar jag betalningsuppgifterna till dig via e-post.

Leverans

Den tekniska analysen levereras till dig per e-post inom 2 arbetsdagar efter fullbordad beställning och betalning.

Funkar inte formuläret? Prova att klicka här för att öppna det i ett nytt fönster, annars kontakta mig!

Viktigt

All information som kan läsas i analysen är endast till för informativt syfte och alla beslut som baseras på analysen sker på egen risk. Materialet får ej vidaredistribueras eller kopieras utan godkännande.